Bestil her på siden eller via tlf.:​

22 21 00 21

Smuk brudebuket til bryllup

Hos Farfars Blomster & Gaver i Ringsted binder vi både smukke og personlige brudebuketter, til dig der ønsker både kvalitet og skønhed. Brudebuketten skal afspejle brudeparrets kærlighed og personlighed.

Brudebuket med de smukkeste blomster i høj kvalitet

Vi anvender udelukkende de bedste materialer og smukkeste blomster til din brudebuket. Vi går højt op i kvalitet, og vores buketter er derfor altid i top. På denne måde behøver du ikke bekymrer dig om andet end bestilling, så leverer vi din drømmebuket til tiden.

Vi har mange års erfaring, og kan hjælpe dig til at sammensætte den perfekte brudebuket, som lever op til dine ønsker og behov. Det er vigtigt for os, at du er tilfreds. Derfor sidder vi inde med masser af inspiration og information, så vi kan hjælpe dig med at skabe lige præcis den brudebuket, du ønsker dig.

Bestil den smukkeste brudebuket hos os

I samråd med dig, sørger vi for at binde den smukkeste brudebuket. Om end det er det store kirkebryllup, havebryllup eller rådhusbryllup I skal holde, er vi klar til at binde en brudebuket, der lever op til dine ønsker og forventninger.

Har du yderligere spørgsmål eller vil du vide hvad koster en brudebuket, er du velkommen til at kontakte os her eller ringe til os på telefon 22 21 00 21 for nærmere information.  Du er også velkommen til at sende en mail til info@farfarsblomster.dk.

Bryllup

Brudebuket, knapnålsblomst, brudepigebuket mm. Vores pris kommer an på hvilke blomster du ønsker. Men en rigtig pæn brudebuket kan laves til priser fra 300,-. Men kontakt os og lad os give Jer et godt tilbud.

Kontakt os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

Farfars Blomster & Gaver

CVR: 37400408

Kontaktinformation