Bestil her på siden eller via tlf.:​

22 21 00 21

​Grundet ferie, Corona-regler og istandsættelse

holder vi lukket frem til 1. april

Et sidste farvel med en smuk bårebuket​

Farfars Blomster & Gaver har stor erfaring med begravelsesbinderi og bårebuketter. En bårebuket er med til at vise respekt, sende en sidste hilsen og vise omsorg og medfølelse overfor de efterladte. Bårebuketten har med andre ord en vigtig mission, og skal derfor udtrykke netop det, du ønsker at sige med den.

Personlig bårebuket med silkebånd

Vores dygtige og professionelle blomsterdekoratører laver både smukke bårebuketter og kranse, og i samråd med dig finder vi frem til den flotteste og bedste sammensætning af blomster. Det er vigtigt for os, at bårebuketten passer til personen. Vi har f.eks. lavet en bårebuket af grøntsager, fordi afdøde ikke kunne lide blomster, men var vild med sin køkkenhave.

Vi forstår, hvor svært det sidste farvel kan være, og hvor vigtigt det er at gøre det til et specielt øjeblik. Derfor vil vi gøre vores yderste, for at skabe et begravelsesbinderi, der udtrykker det, du ønsker. Hvis du får brug for det, giver vi gerne et kram, da vi ved, hvor hårdt det kan være at skulle sige farvel.

Udover sammensætningen af blomster, tilbyder vi dertilhørende silkebånd, hvor du vælger farve og tekst, hvor du kan udtrykke dine følelser, og sige dit sidste farvel.

Bestil en personlig bårebuket i dag

Skal vi lave en personlig bårebuket for dig som en sidste hilsen til din kære? Vi er klar til at hjælpe dig og vil meget gerne lave en personlig bårebuket for dig. Vil du vide, hvad koster en bårebuket? Vores priser starter på 125 kr. inkl. kort og levering i Ringsted.

Søger du yderligere information om begravelsesbinderi, er du velkommen til at kontakte os på telefon 22 21 00 21 eller mail info@farfarsblomster.dk.

Bårebuket fra 125,- med kort & levering

Fra 125 kr.

Vi har bårebuketter fra 125,- I vælger selv farverne. Prisen er inkl. kort/kuvert. Og skal den leveres i Ringsted kommune, gør vi det GRATIS.

Kranse, opsats, hjerte til begravelse

Fra 325 kr.

Ønsker I noget af ovenstående, eller har andre ønsker, kan I altid kontakte os. Vi kan opfylde de fleste af Jeres ønsker. I bestemmer selv farverne. Levering i Ringsted er gratis.

Bånd til begravelse

140 kr.

Båndet kan bruges til både bårebuketter, kranse, opsatser eller hjerter.

Kontakt os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

Farfars Blomster & Gaver

CVR: 37400408

Kontaktinformation